Уважаеми родители,
Уважаеми ученици,

Стартира НП „Отново заедно“ на МОН, целта на която е създаване на условия за дейности и комуникация на ученици и учители извън училището и семейство за преодоляване на негативните последици от неприсъственото обучение през последните две учебни години и за подпомагане на социализацията им.
Програмата предоставя възможност на ученици от 5. до 11.клас, подбрани по критерии, които са утвърдени от Педагогическия съвет на училището, финансиране на туристически пакет: настаняване – 5 нощувки, храна, транспорт, застраховка и допълнителни дейности. На група от 10 ученици има един учител за ръководител.
За ученици на ПМГ „Проф. Емануил Иванов” е организирано туристическо пътуване от 21 август 2022 г. до 26 август 2022 г. в Слънчев бряг, хотел Пауталия.
Кандидатите подават заявление и необходимите приложения на имейла на училището Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на място в канцеларията (каб. 201).

Срок за подаване на необходимите документи: до 24 юни 2022 г.; 13:00 ч.

Комисия, определена със заповед на директора на училището, ще извършва подбор за участие на ученици в НП “Отново заедно”, 2022 г., МОН въз основа на приетите с решение на педагогическия съвет критерии. Критериите са описани в заявлението. Следва всеки родител, който кандидатства, да попълни заявлението и да приложи документи, където е необходимо. Комисията ще извърши класиране на кандидатите според броя на получените точки по обявените критерии.
Брой места: 20.

 Приложения:
Заявление за участие в дейности по НП “Отново заедно”, 2022 г.
Критерии за определяне на ученици за участие в НП „Отново заедно“

 

 EduLab - школа за китайски език и езикови ваканции в Китай предлага за учениците на ПМГ:

- безплатен курс по китайски - 4 уч.ч.

- Летен лагер в Осоговска планина - от 05.09-10.09.2022 година.

 

Форма за записване: https://forms.gle/sh3nfSbgtZELcUww9

kitaj-
kitaj-
kitaj-
kitaj-

Кандидатстване в Академията на МВР

Предоставяме Ви материали за възможностите за обучение, условията и реда за кандидатстване в Академията на МВР и Предимствата и отговорността в работата на служителите в системата на Министерството на вътрешните работи.

 

На 14 май (събота) 2022 г. от 10.00 до 16.00 ч. ще се проведе "Ден на отворените врати" на Факултета по индустриални технологии при ТУ-София, като на всеки кръгъл час ще има организирана група, която ще има възможността да надникне в лабораторния комплекс, за да се запознаят с богатата база - съвременни индустриални системи, роботи и 3D технологии.
Ще бъдат представени специалностите - https://www.tu-sofia.bg/faculties/specialties/19, новата ни специалност "Интелигентни системи и изкуствен интелект" (на български и английски език), както и утвърдените - "Дигитални индустриални технологии" и "Компютърно проектиране и технологии в машиностроенето".