Open menu

 На 19 юни 2024 година в двора на Природоматематическа гимназия “Проф. Емануил Иванов” се състоя церемонията по дипломирането на учениците от Випуск 2024.

 Церемонията бе водена от директора на училището г-жа Жасмина Мицова-Средова. Специален гост на събитието беше г-н Васил Караиванов - бивш възпитаник на гимназията от Випуск 1996. Като представител на родителската общност, слово пред дипломиращите се ученици произнесе г-жа Михаела Крумова. Словото на представител на учениците от випуска беше произнесено от Никол Георгиева от 12.в клас.

 Представители на учителите от методическите обединения връчиха специални награди на катедрите и награди за ученическо самоуправление на 11 ученици с постижения в съответната област. 

 Михаил Станков от 12.г клас и Виктория Йорданова от 12.а са носителите на академичните награди, които се връчват на момче и момиче с най-високи постижения от държавните зрелостни изпити и успеха от дипломата за средно образование.

 Дипломиращите се получиха своите дипломи лично от класните ръководители - г-жа Галина Горчева (кл. ръководител на 12.а клас), г-жа Мариана Радева (кл. ръководител на 12.б клас), г-жа Елисавета Асенова (кл. ръководител на 12.в клас) и г-жа Силвия Георгиева (кл. ръководител на 12.г клас). 

 Честито дипломиране!