"Споделен момент"

"Учениците на "Природоматематическа гимназия "Професор Емануил Иванов" оставиха настрана своите технологични устройства и излязоха да се насладят на свежия въздух и красотата на природата. Всички епидемични мерки бяха взети: децата, разпределени на малки групи, извършваха походите по различни маршрути. Въпреки метеорологичните условия, ПМГ проведе своя Спортен празник с много положителни емоции и усмивки преди края на учебната година.

Участието в дистанционното обучение беше по желание, а занятията не бяха задължителни. Малко мокри, но удовлетворени от срещата със съученици и учители след толкова много време, децата успяха да починат и да се позабавляват заедно, за да могат утре отново да се завърнат във виртуалните класни стаи, жадни за нови знания."

 

Така Ани Георгиева - ученичка от 11а клас, описа преживяното от участниците в спортния празник на ПМГ, проведен на 10 юни 2020 година.

razhodka-
razhodka-
razhodka-
razhodka-
razhodka-

Дарете сега

 

donate now

Банкова сметка на ПМГ “Проф. Емануил Иванов” гр. Кюстендил, на която можете да дарите:

BG63SOMB91303160903400
IВAN SOMBBGSF-BIC
ОБЩИНСКА БАНКА-АД

Скъпи приятели,

Ръководство на училището гарантира прозрачност и ефективно разходване на финансовите средства според волята на всеки дарител.