Open menu

Ученици от ПМГ „Проф. Емануил Иванов“, гр. Кюстендил с награди от конкурс за презентация „Нашата Европа, нашето бъдеще“. Конкурсът е част от инициатива, осъществена от Областен информационен център – Кюстендил.
Перфектен визуален дизайн на презентационните материали, добра четливост и хармония между елементите, анимационни ефекти, преходи между слайдовете, оригиналност, творчески подход към темата, адекватна аргументация на тезата, стил и езикова компетентност бяха сред основните критерии за оценка на представените презентации.
Тричленно експертно жури, съставено от двама учители по информатика и един по български език, разгледа и оцени получените презентации и определи презентацията на Мирела Стамболийска и Кристина Георгиева за победител. За присъденото първо място единадесетокласничките от ПМГ получиха грамота, безжични слушалки за смартфон и външна батерия.
Специална награда бе присъдена за изключително професионално техническо изпълнение и визуално въздействие на презентацията, изготвена от Мария Петрова и Славея Антонова от ПМГ гр. Кюстендил.
Ръководител на двата екипа е Биляна Йорданова, учител по информационни технологии.
Отново учениците на ПМГ „Проф. Емануил Иванов“, гр. Кюстендил показаха високо ниво на подготовка, творческо мислене, креативност и възможност за бъдеща професионална реализация в сферата на информатиката и информационните технологии.

 
evropa-konkurs-
evropa-konkurs-
evropa-konkurs-
evropa-konkurs-
evropa-konkurs-
evropa-konkurs-
evropa-konkurs-