Open menu


На 30.11.2021 г. и 01.12.2021 г. се проведе Националният форум „Предизвикателствата пред образованието и младите педагози в ХХІ век“ с тема "Социализация по време на дигитализация на образованието", организирано от Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий", Департамент за продължаващо образование и квалификация на педагогически специалисти,
РУО Велико Търново и ОУ "Бачо Киро"- Велико Търново.
Във форума взеха участие 50 млади педагози, сред които и Марина Дамянова – учител по математика в ПМГ „Проф. Емануил Иванов“ и представител за област Кюстендил по предложение на ПМГ и РУО гр. Кюстендил.

"Благодаря на всички лектори, които споделиха своя опит, дългогодишна практика и ситуации от ежедневието им, като преподаватели! Лекторите представиха различни практики и съвети от обучението в ОРЕС и иновативни практики в сферата на съвременното образование. Благодаря за възможността да бъда част от тези 50 млади педагози от цяла България, участващи във форума, както и за възможността да представя доклад на тема „Предизвикателствата пред образованието и младите педагози в XXI век“, казва Марина Дамянова.

Повече за форума: