Open menu

Рекорд, златен медал и купа от Общинското лекоатлетическо състезание „Лъвски скок“ - 2022г. завоюваха учениците от отбора по лека атлетика на ПМГ „Проф. Емануил Иванов“ с преподавател Генчо Атанасов. Спортната надпревара е посветена на Апостола на свободата Васил Левски и по повод 3 март - Националният празник на Република България.
Състезанието се проведе на 04.03.2022 г. на стадиона „Осогово“ и бе организирано от ОДК - Кюстендил. Възпитаниците на г-н Атанасов в състав: Денислав Костов, Максимилиян Димитров, Евгени Василев, Светослав Базовички, Димитрия Базовичка, Рая Молова от 5а клас и Борис Иванов, Габриела Машова, Божидара Абаджиева, Божидара Стоянова от 5б клас спечелиха второ място в оспорваната отборна надпревара. Денислав Костов успя да спечели индивидуалната напревара при момчета и заслужено спечели златния медал.

В същото време неговото постижение се оказа и рекорд в дисциплината от всички състезания провели се до момента през годините.

Силната и всеотдайна подкрепа на всички ученици от двата 5 класа дадоха необходимата увереност и самочувствие на участниците, което помогна и за тяхното отлично представяне.

skok-
skok-
skok-
skok-
skok-
skok-
skok-